Over ons

Ons doel bij URLmetrics is om een ​​eenvoudig en makkelijk te gebruiken platform te creëren dat websites in België meet en rankt. We maken gebruik van gespecialiseerde algoritmen en vele datastromen om de 'motor' achter de site aan te drijven. Snel browsen maakt vergelijkingen tussen websites van vrienden, concurrenten, en sites die u regelmatig bezoekt, vooral gemakkelijk.

Indien beschikbaar, zijn we in staat om de uitgebreide gegevens te verstrekken over rankings van steden / locaties in België, en internationaal. Daarnaast laten we ook de externe links naar, en de links vanuit de website zien. Ook bieden we inzicht in de locatie en inrichting van de server waarop de website draait.

Wie zijn onze gebruikers?
We hebben een breed scala van gebruikers, waaronder web-marketeers, SEO's, uitgevers, kleine bedrijven, internetfanaten, maar ook algemene internetgebruikers.

Waarom ons?
Er zijn veel ranking diensten om uit te kiezen, maar door onze smalle focus op de Belgisch markt, onze unieke gegevensbronnen, en onze superieure technologie zijn wij de leider op dit gebied.