Ontkenning

Deze informatie is niet gewaarborgd of gegarandeerd: de officiƫle urlmetrics.be website en alle pagina's die gelinked zijn naar of op de website vermeld staan, worden aangeboden op basis van beschikbaarheid en op basis van de beschrijving op de website. urlmetrics.be geeft geen garanties, expliciet of impliciet, INCLUSIEF , zonder beperking, die van VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, met betrekking tot alle informatie of gebruik van de informatie van de website, of gelinked van of aan de website.

urlmetrics.be staat niet in voor en garandeert niet de juistheid, toereikendheid, kwaliteit, actualiteit, volledigheid, of geschiktheid van enige informatie voor enig doel. Daarnaast garandeert zijn niet dat alle informatie vrij zal zijn van virussen, wormen, Trojaanse paarden of andere destructieve besmetting. Tevens garandeert ze niet dat de gepresenteerde informatie zal niet bezwaarlijk zal zijn voor enkele individuen of dat deze dienst ononderbroken zal blijven.

Geen aansprakelijkheid: URLmetrics, haar agenten of werknemers zullen niet aansprakelijk worden gesteld door wie dan ook voor eventuele fouten, omissies of onjuistheden onder alle omstandigheden. Het volledige risico voor het gebruik van de informatie op deze site of in verband met deze site berust uitsluitend bij de gebruikers van deze site.

Lees de volledige Algemene Voorwaarden hieronder.