Contact

STOP! Misschien neemt u geen contact op met de juiste persoon, URLmetrics is een website die informatie verzamelt over honderdduizenden Belgisch websites. We zijn geen eigenaar of beheerder van deze sites, noch zijn wij een domeinnaam registreerder of een hosting bedrijf.

URLmetrics kan links naar websites van derden bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de nauwkeurigheid van dergelijke websites en producten, of diensten op of beschikbaar via dergelijke websites.

1. Update mijn website informatie

We updaten automatisch de database om de 6 tot 8 weken. We kunnen helaas geen individuele verzoeken om informatie bij te werken in behandeling nemen (bijv. bezoekers tellen, paginaweergaves, etc.)

2. Verwijder mijn website

Om uw website te verwijderen volgt u de instructies op deze pagina.

3. Voeg mijn website toe

Maak u geen zorgen als u uw website in het zoekvak hebt getypt, maar er geen resultaat getoond wordt - we hebben de website geregistreerd en hopen deze op te nemen in onze volgende update.

4. Anders

We kunnen geen antwoord garanderen op algemene vragen over onze site en algoritmen. We zullen zeer binnenkort een FAQ-pagina lanceren voor meer diepgaande informatie die uw vragen zal beantwoorden.

Verwijder mijn website: http://urlmetrics.be/remove/

Voor overige vragen


Wist u dat de URLmetrics database meer dan 197812893 individuele datagegevens bevat?