Onze menu's
Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.
Maand mei
Gekoelde velouté van peertomaatjes , verfijnd met Noordzeekrab , Belle de Fontenay en Granny Smith geparfumeerd met basilicum olie
Gesmolten Lokerse asperges vergezeld van een gepocheerd hoeve eitje , huisgerookte nowi zalm en een mousseline van joutzou
Gegrilde tarbot rug in een kleedje van lardo di copa , zalfje van doperwtjes en pepermunt , champagne sausje
Gebraden filet pure van pata naigra in een aroma van morilletjes en een krokantine van Nice asperges en daslook
Drijvend eilandje van aarbeien op een confit van rabarber , geparfumeerd met citronella en z'n ijs
Ontdek de video opname
voor de rubriek Lifestyle & Wonen op VTM
Suite
In onze suite verwennen wij u graag verder na een diner. U kan er voluit en in alle luxe en discretie genieten van een rustig verblijf midden in de natuur.
Geschenkbon
Doe eens iemand een origineel en lekker geschenk cadeau! Een geschenkbon van 't Vier Emmershof kan aangekocht worden voor een zelf te bepalen bedrag.