We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde mensen om ons team te versterken Aarzel niet om vrijblijvend je cv te zenden naar info@vieremmershof.be Lees meer

“Chef-kok PIERRE VAN DEN ABBEELE
  behoort tot de toppers van het Waasland”

“Daarover zijn niet alleen zijn klanten maar ook alle gastronomische gidsen het roerend eens. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merk je wanneer hij op een rustige, joviale manier zelf aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen. Er wordt immers gewerkt zonder kaart. Elke dag laat Pierre zich inspireren door wat de seizoenen en de markt hem aan lekkere topproducten te bieden hebben.”

Onze menu's

Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.

Lees meer Reserveer uw tafel

Maand juni

Krokant slaatje van babykreeft en parelcouscous, vergezeld van zijn panacotta, sausje van dashi en peertomaat, sorbet van zoete puntpaprika 

Gesouffleerde Belle de Fontenay, gerookte ceviche van zeebaars en geconfijte dooier in een velouté van jonge bloemkool, kaviaar van haring 

Dim sum van nieroogkreeftjes en zijn consommé verfijnd met venkel en truffel

Onder een kruidenkorst gegrilde filet pure Bleu Blanc Belge, tarte tatin van honingtomaat en rozemarijn

Crème brulée van vlierbloesem, vergezeld van een granité van aarbeien en gember 


Ontdek de video opname
voor de rubriek Lifestyle & Wonen op VTM




Om uw surfervaring te verbeteren maakt 't Vier Emmershof gebruik van cookies. Meer informatie   OK