Onze menu's
Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.
Maand juni
Krokant slaatje van babykreeft en parelcouscous, vergezeld van zijn panacotta, sausje van dashi en peertomaat, sorbet van zoete puntpaprika
Gesouffleerde Belle de Fontenay, gerookte ceviche van zeebaars en geconfijte dooier in een velouté van jonge bloemkool, kaviaar van haring
Dim sum van nieroogkreeftjes en zijn consommé verfijnd met venkel en truffel
Onder een kruidenkorst gegrilde filet pure Bleu Blanc Belge, tarte tatin van honingtomaat en rozemarijn
Crème brulée van vlierbloesem, vergezeld van een granité van aarbeien en gember
Ontdek de video opname
voor de rubriek Lifestyle & Wonen op VTM
Suite
In onze suite verwennen wij u graag verder na een diner. U kan er voluit en in alle luxe en discretie genieten van een rustig verblijf midden in de natuur.
Geschenkbon
Doe eens iemand een origineel en lekker geschenk cadeau! Een geschenkbon van 't Vier Emmershof kan aangekocht worden voor een zelf te bepalen bedrag.