Het is weer zover…. Pasen komt eraan! Wij hebben voor jullie weer een aantal lekkere suggesties gekozen om een gezellige paasbrunch of paasmenu op tafel te toveren.

Download Paasmenu in PDF


ONZE SUGGESTIES


Creuse Oesters – Gillardeau – 3,65€

Zeeuwse platte oester – 2,95€ /st

(wijntip: Kupelwieser Pinot Grigio 16,80 €, Prosecco La Jara Frizzante 13,75 €)


Aspergesoep met gerookte zalm ** – 10,80€ L

Quiches met zalm & prei * – 7,50€

Huisgemaakte garnaalkroketjes * – 4,45€

Scampi chante-clair * – 14,50€

St. Jacobsschelpen ** – 13,85€

(wijntip: * Tapiz Torrontès, Fincas 12,80 € / ** Kupelwieser Pinot Grigio 16,80 €)


Kabeljauw Dugléré met de nieuwe asperges – 31,50€ pp

Vispannetje “De Garnaal ” – 30,50€ pp

(wijntip: Paul Cluver Chardonnay, Zuid-Afrika 17,75€)


“Paasbrunch Plateau – 29,50 € pp (vanaf 2 pers.)” Supplement mogelijk van een 1/2 kreeft (300gr / pp)

(Tomaat garnaal, gerookte zalm met asperge, gerookte makreel, gevuld eitje, anjovis in look, Gillardeau oesters, tonijnsla, rivierkreeftensla, ongepelde garnaaltjes, bouquet garnalen,aspergesoep, quiche zalm & prei, toastjes, rijstpap )
(wijntip: Tapiz Torrontès, Fincas 12,80 € / Prosecco La Jara Frizzante 13,75 €)


Rijstpap “op Grootmoederswijze” – 2,50€


Om misverstanden te voorkomen, vragen wij U om tijdig uw bestelling via mail info@degarnaal.be of telefoon (03/321.31.47) door te sturen.

Dit ten laatste op donderdagavond 28.03.2024.

Afhalen op vrijdagnamiddag 29/3 vanaf 15hr of zaterdagvoormiddag 30/3 vanaf 12hr. Uiteraard mag U ons steeds contacteren bij vragen!

NU ONLINE BESTELLEN