kerst take away 24 en 25 december
Alle gerechten zijn ook afzonderlijk
verkrijgbaar.
fingerfoodhapjes (3 stuks)
-
pastinaaksoep met rivierkreeft
of
courgettesoep met curry en st.jacobsvrucht
-
gerookte zalm asian style
of
parelcouscous met fijne groenten en kip
of met feta en zadenmix
-
winterse groenten en krieltjes
vergezeld van een everzwijnstoofpotje
of vergezeld van ossehaas (+5€)
of
geroosterde groenten en gevulde portobello
-
chocolade delice
of
assortiment mini-dessertjes (4 stuks)
Voor de wijnen laat ik me bijstaan door een sommelier om tot de juiste foodpairing te komen.
Dit zijn een voor een kwaliteitswijnen met eerbied voor de natuur.
Cava brut - Masia Bou @ €10
Les Calades - wit/rood/rosé @ €6,95
tomatenroomsoep met balletjes
-
koninginnehapje met krieltjes
-
chocolademousse
OVER MIJ
In 2005 startte ik de traiteurszaak Mange-tout op. Deze combineer ik nog steeds met het lesgeven in de Hotelafdeling van COLOMAplus te Mechelen.
Copyright © Alle rechten voorbehouden