Latour Xperience
Met een perfecte balans van 50/50 nemen de twee chefs gezamenlijk de verantwoordelijkheid op zich voor de ontwikkeling van de menukaart. Deze samenwerking symboliseert de visie op gelijkheid en wederzijds respect, waarbij de Chefs hun individuele focus en creativiteit inbrengen.
Senior Chef Marcel van Lier, Junior Chef Kenny Friederichs
rode biet - radijs - kapperblad
ceasar - romeinse sla - Parmezaan
wortel - kimchi - shiso green
zalmforel - wasabi - groene appel - lavas
maïs - jalapeño - kaffir lime
ceasar - romeinse sla - Parmezaan
wortel - kimchi - shiso green
zalmforel - wasabi - groene appel - lavas
maïs - jalapeño - kaffir lime
(per hele tafel tot 20:00 te bestellen)
LATOUR XPERIENCE
130 per couvert
YELLOWTAIL KINGFISH
oester - laos - rettich
COQUILLE
witte asperge - pistache - beurre noisette
SNOEKBAARS
spekbokking - prei - mierikswortel
REE
zure kers - hazelnoot - koffie
*SELECTIE VAN KAZEN
suppl. per stuk 4,50
AARDBEI
rabarber - yoghurt - brioche
FRIANDISES
smaken van de patissier
Heeft u een allergie? Meld het ons.