MENU VAN DE CHEF

TEM 29 JUNI

 

Menu 3 gangen         € 55,00
niet op zaterdag

Aangepaste wijnen: € 26,00
Aangepaste BIEREN: €22,00
aangepaste sappen : €16,00

Extra gerecht** : + € 16,00 + EXTRA WIJN €8
                                   extra bier €6 / extra sap €5.5 

Menu 4 gangen*        € 68,00

 

Aangepaste wijnen: € 33,00
AANGEPASTE BIEREN: €26,00
aangepaste sappen : €22,50

 

Gelieve allergieën en intoleranties vooraf kenbaar te maken bij uw reservatie. Aangezien wij met een vast menu werken, zijn aanpassingen op de avond zelf niet altijd mogelijk.

 

ASPERGE | GEBRANDE ZALM | GEKONFIJTE CITROEN

KALFSTARTAAR I RADIJS I KARNEMELK*

gevulde pasta ‘CAPPELLACCI’ | BROCCOLI | ARTISJOK barigoule**

RUNDS ‘diamanthaas’ of SCHELVIS I SEIZOENSPEULTJES I SKORDALIA

AARDBEI | ESPUMA CREME BRULEE | VLIERBLOESEM