Warning: Undefined variable $li_nieuws in /host/creativedesigns/baristas.be/public/koffiekaart.php on line 9
Extra kleine koffie, sterk met weinig water!
Kleine koffie met een mooie crèma. Bij ons gekend als een "Mokka"!
Een dubbele espresso!
Een espresso met veel water, bij ons gekend als een traditionele koffie!
In functie van de tas 1 of 2 espresso (shots) aangevuld met water tot de tas vol is!
Een espresso met een wolkje melkschuim!
1 espresso (shot) overgoten met warme en licht opgestoomde melk!
1/4 espresso, 2/4 melk (opschuimmelk), 1/4 melkschuim!
Ruim glas, veel melk met een stevige melkschuimkraag tot het glas vol is, 1 espresso (shot) toevoegen om mooie lagen te verkrijgen!
Een espresso met een toef slagroom bij ons gekend als een "Weense koffie" of "Vlaamse cappuccino"
Glas koffie met caramelsiroop, afgewerkt met melkschuim of slagroom!
Glas koffie met chocoladesiroop, afgewerkt met melkschuim of slagroom!
Glas koffie met amandelsiroop, afgewerkt met melkschuim of slagroom!
Glas koffie met hazelnootsiroop, afgewerkt met melkschuim of slagroom!
Glas koffie met vanillesiroop, afgewerkt met melkschuim of slagroom!
Glas koffie met amarettosiroop, afgewerkt met melkschuim of slagroom!